Auto Mulder staat reeds vanaf 1966 bekend door zijn goede service en betrouwbaar advies. Kom vrijblijvend even langs en ervaar het zelf!

Wij bieden u een hoogwaardige selectie aan gebruikte personen- en bedrijfswagens. In onze voorraad vindt u betrouwbare occasions voorzien van Nationale Autopas die veelal dealer onderhouden zijn en waar de historie van bekend is. Of het om een personenauto of een bestelwagen gaat, nieuw of gebruikt, APK en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Toyota.

   De koffie staat voor u klaar.


Bekijk onze occasions

Verkoop

Bij de aanschaf van een nieuwe auto bemiddelt Auto Mulder voor u de aankoop. Wij verzorgen vrijblijvend de offerte aanvraag bij verschillende gerenommeerde autodealers. Dit is gunstig en voordelig voor u.

Ook voor de verkoop- of aankoop van een gebruikte auto zijn wij u graag van dienst.

Wij leveren alle merken zowel nieuw als gebruikt.

Taxatie

Bent u benieuwd naar de waarde van uw auto? Wij taxeren uw auto gratis voor u. U kunt uw auto laten taxeren voor de inruilprijs op een tweedehands of nieuwe auto. Kom langs voor een vrijblijvend advies.

FINANCIERING

U heeft uw auto gevonden en bent van plan hier jaren mee te gaan rijden. Kies voor het gemak van een passende financiering. U betaalt per maand een vast bedrag, wat u zelf kan bepalen.

Zo houdt u geld over om leuke dingen te blijven doen en rijdt u uw nieuwe auto. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw eerlijke en op maat gesneden financiering aan te bieden.

Bereken hier uw autofinanciering

Werkplaats

Voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het onderhouden van TOYOTA en daarnaast kunnen alle andere merken bij ons terecht.

Wij beschikken over een goede ervaren monteur, met inmiddels 40 jaar ervaring. Door ervaring en het gebruik van juiste apparatuur wordt bij ons snel en efficient gewerkt. Dit scheelt aanzienlijk in het werkplaatstarief. Zo kunt u bij ons vele honderden euro`s besparen.

  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • APK-Keuring
  • Aircoservice (reparatie en vullen)

Service en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit

Schade herstel

Snelle en vakkundige reparatie van uw autoschade. In de plaatwerkerij en spuiterij wordt de auto met zorg en de nodige vakmanschap hersteld.

U kunt tevens bij Auto Mulder terecht voor het uitdeuken zonder spuiten tegen voordelige tarieven. Heeft u de schade bij ons in behandeling, dan krijgt u van ons gratis vervangend vervoer.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen ons bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Auto Mulder Urk
De Hors 4
8321 WS Urk
Tel: 0527-684100
Fax: 0527-687284
E-mail: info@automulder.nl

Openingstijden

 

In de regel zijn wij open op:
Maandag tot Vrijdag:
09:00 - 13:00 Uur, 14:00 - 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 - 13:00 Uur, 14:00 - 16:00 uur.
Zondag: Gesloten.

Bellen vooraf is wel zo verstandig